Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
ÖSSZEFOGÁS EGY AKADÁLYMENTESÍTETT FÜRDŐSZOBÁÉRT Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. szeptember 27.
ImageFelújították és akadálymentesítették egy ritka betegséggel küzdő székesfehérvári fiatalember fürdőszobáját, akinek így könnyebbé válhatnak az életkörülményei. A Praktiker, a Future FM és helyi vállalkozók egy összefogás keretében láttak neki a munkálatoknak, hogy megkönnyítsék Brechler Ottó ellátását édesanyjának a jövőben.
Tovább...
 
A belső-ázsiai kultúrák és vallás hatása a hunokra és magyarokra Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. szeptember 27.
Második alkalommal vendégeskedik a soron következő 338. Hétvezér Esten Dr. Aradi Éva indológus – keletkutató, a Janus Pannonius Tudományegyetem Ázsia Központja tanára, az indiai Ramayána Társaság és a Kőrösi Csoma Társaság és a Magyarságtudományi Intézet tagja.
Tovább...
 
Kézműves Betlehemek kiállítása és versenye a fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. szeptember 27.
November 6. és 18. között első alkalommal kerül megrendezésre a Károlyi József Alapítvány szervezésében a Betlehem témájú műveket bemutató időszaki tárlat és verseny a fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyban. A látogatók döntése alapján három legszebbnek ítélt Betlehem a párizsi Balassi Bálint Magyar Kulturális Intézetben kerül bemutatásra.
Tovább...
 
Javítható lenne a daganatos betegek kezelésének eredményessége? Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. szeptember 27.
ImageDaganatos megbetegedések esetén a kiszámíthatatlan, elhúzódó betegút, a kivizsgálások és diagnosztikai eljárások időigénye miatt gyakran nem sikerül időben megkezdeni a megfelelő onkológiai terápiát. A Szinapszis Kft. friss kutatása annak járt utána, hogy mely pontokon lenne javítható az egészségügyi ellátás annak érdekében, hogy minél több beteg kezelése legyen sikeres.
Tovább...
 
Középiskolás statisztákat keresnek Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. szeptember 26.
Nagyszabású produkció videoklipjéhez keresnek középiskolás statisztákat Székesfehérváron. A Hotel Magyar Király előtti téren mutatják be az október 23-ai forradalom emlékére a Magyar advent című előadást, ehhez forgatnak klipet október 1-jén, szombaton. A résztvevő 200 diák egy tömegjelenet megformálásban fog közreműködni.
Tovább...
 
NATO az iskolatáskában Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. szeptember 26.
ImageA VII. Honvédfesztivál keretében került sor ma délelőtt arra az országos tudományos ülésre, amelyet a Honvédség és Társadalom Baráti Kör Székesfehérvári Szervezete hívott össze a Városháza Dísztermébe NATO az iskolatáskában címmel.
Tovább...
 
Székesfehérvárt is érinti a népesség-összeírás Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. szeptember 26.
Október 1. és november 8. között kerül sor a 2016. évi mikrocenzusra. A népesség-összeírás körülbelül egymillió embert érint, a mintába bekerültek számára a válaszadás kötelező. A kijelölt személyek interneten keresztül is kitölthetik a kérdőíveket, amennyiben ezzel nem élnek, számlálóbiztos keresi fel a háztartást az adatfelvétel céljából. A mikrocenzus Székesfehérvárt is érinti, az eredményes felvételhez kérik a lakosság közreműködését!
Tovább...
 
56-os szavalóversenyt hirdetnek 7-8. osztályosoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. szeptember 26.
ImageSzavalóversenyt hirdet a Munkácsy Mihály Általános Iskola 50 éves jubileumi programsorozatának keretében. A megmérettetéssel, amelyre 7-8. osztályos fehérvári és környékbeli diákokat várnak, az 1956-os forradalomra, a kor hőseire emlékeznek. A jelentkezési határidő október 14. A jubiláló intézmény szakmai előadást és a zene világnapjához kapcsolódó belvárosi villámcsődületet is szervez szeptember utolsó hetében.
Tovább...
 
& mert itt nem érezzük magunkat egyedül Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. szeptember 26.
Fennállása 40. évfordulója alkalmából szervezett ünnepséget az Egyesített Szociális Intézmény II. számú Gondozási Központja, Zsolt utcai épületében. A rendezvényen köszöntőt mondott Brájer Éva alpolgármester. Az esemény keretében 90. születésnapja alkalmából a legrégebbi klubtagot is köszöntötték, a miniszterelnök és a város polgármesterének kézjegyével ellátott emléklapot Deák Lajosné képviselő adta át.
Tovább...
 
XVI. Kápolnásnyéki Szent Mihály napi ünnepség Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. szeptember 23.
ImageMeghívó a XVI. Kápolnásnyéki Szent Mihály napi ünnepség programjaira.
Tovább...
 
Hosszú Katinka is Comet-díjas lehet Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. szeptember 23.
ImageMegújult koncepcióval, új kategóriákkal jelentkezik november 25-én a Comet díjátadó gála, melyet idén az RTL Magyarország és a Viacom közösen szervez. A szervezők bemutatták a szakmai jelölő zsűrit és a 45 jelöltet, akikre kilenc kategóriában szavazhatnak majd a rajongók egészen november 23-ig.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12904 - 12914 / 20492